HØGL - ET MERKE I STERK VEKST

Bilde av Høgl sneakers

 VI ÅPNER VÅR EGEN HØGL SHOP IN SHOP

"Small but refined" var Josef Høgl´s motto da han i 1935 startet et lite skomakeri i Nord Østerrike. Det over 80 år gamle merket har vokst i generasjoner og gitt kvinner høykvalitets - og moteriktige sko. De har ekspandert i hele Europa og i Russland, og har et svært godt renome blandt kundene. 

Vi har i mange år forhandlet Høgl skoene, og de har blitt et viktigere og viktigere merke for vår butikk. De har det lille ekstra, som vi ønsker å gi våre kunder. De er klassiske, men har styles som virkelig tar trend og eleganse til nye høyder. 

 

VÅR MEST KLASSISKE PUMPS

Høgl pumps fra sidenHøgl pumps bakfraPumps i svart

 

 

 

Høgl har den mest klassiske pumpsen vi har i vår butikk, den har 90 mm tynn hæl, en platåsåle og en elegant rund tå. Den er superelegant, god på, og kommer i mange farger. Den er en "must have" i garderoben. Pumpsen finner du i svart lakk her, og i svart glatt skinn her. Vil du ha den i rød lakk finner du den her, og i grå lakk her.

 

DE LEKRE NYE FARGENE OG HÆLENE

Den nye hælen, blokkhælen, er denne sommerens store hit. Og jeg vet at den fortsetter til vinteren. Høgl har mange fargerike pumps med denne hælen. Bare sjekk den lekre gule jeg har på meg på bildet under. Om du ønsker deg denne kan den bestilles her. 

Bilde av gul Høgl pumps 

ÅPNING AV HØGL SHOP IN SHOP

Høgl har blitt et viktig merke for vår butikk og denne våren, nærmere bestemt den 21.03.2019, åpner vi en egen shop in shop løsning i vår butikk som viser utvalget av Høgl. Høgl er ikke bare pumps, det er sneakers, mokkasiner, lekre skoletter og støvletter. Ja, et merke med stor variasjon. Og kvaliteten og komforten er uslåelig. Vi gleder oss til samarbeidet med Høgl og deres representant i Norge. I nettbutikken finner du vårt utvalg av Høgl her.

 

Bilde av Høgl shop in shop 

Velkommen inn i vår fysiske butikk med Høgl shop in shop, og om du ikke bor i nærheten og ønsker å kontakt oss, kan du gjøre det her.