HOLD FØTTENE VARME I VINTER

Den kalde årstiden er over oss, og mange er godt i gang med jakten på årets vintersko. Hos oss finner du flotte sko og tøfler som holder føttene varme gjennom vinteren, men som også er produsert på en etisk og bærekraftig måte.

Hold føttene varme i kulda

Varme føtter bidrar til å holde resten av kroppen varm når det er kjølig ute. Derfor vil det lønne seg å investere i et godt par med vintersko før vi går inn i årets kaldeste måneder. Kanskje har du allerede begynt å planlegge innkjøpet av vinterens fottøy? Vi anbefaler alle å gå for vintersko i ekte materialer. Da holder du deg aller varmest.

Bærekraftig og holdbart

Ingenting holder føttene varmere eller er mer behagelig enn gode sko i skinn, ull og pels. Vi er opptatt av å kunne tilby varme sko til våre kunder, men samtidig er det viktig for oss at produktene vi fører er fremstilt på en forsvarlig og bærekraftig måte. Dette gjelder spesielt når det er dyr involvert.

Vi er svært nøye når vi velger ut de leverandørene vi ønsker å samarbeide med, og fokus på dyrevelferd er et av kriteriene vi setter høyest når vi tar inn produkter. Våre kunder skal vite at skoene de kjøper hos oss er laget av skinn, ull og pels fra dyr som har hatt et godt liv. Når slakt eller klipp er blitt utført, har dette blitt gjort på en forsvarlig og skånsom måte.

Hvorfor skal du velge sko laget av skinn og ull?

Det er flere årsaker til at skinn, ull og pels er et godt valg, spesielt når det kommer til sko. Noen gode grunner til å velge sko i ekte materialer er at det

  • er varmt og behagelig

  • puster bedre enn syntetiske materialer

  • er slitesterkt og holdbart

  • ull regnes som et miljøvennlig materiale

Syntetiske produkter er ofte fremstilt av plast, noe som heller ikke er spesielt bærekraftig. Da mener vi det er bedre å investere i kvalitetsprodukter i ekte materialer. Velger du produkter fra seriøse leverandører, kan du stole på at disse tar dyrevelferd på alvor.  

Flotte skoletter fra Panama Jack

Panama Jack er en leverandør vi er stolte av å jobbe med. Ikke bare lager de flotte, varme og komfortable sko i mange ulike modeller. De er også en bedrift med lange, stolte tradisjoner, og som vektlegger en miljøvennlig profil. Fra Panama Jack får du kjøpt vintersko i spesialimpregnert skinn og med gode såler som gir deg et fast grep når du er ute og går.

Se vårt flotte utvalg vintersko fra Panama Jack her.

Gode tøfler varmer føttene innendørs

Vinter er tiden for å tilbringe mer tid innendørs, og lite er bedre enn å gjøre dette med tøfler på føttene. Våre nydelige og varme tøfler i lammeskinn og ullfilt er myke og komfortable, og sitter godt på foten. Dette er tøfler du blir glad i, og sannsynligheten er stor for at du ikke vil ta dem av igjen.

Se vårt utvalg ulltøfler fra Shepherd og Glerups her.

Slik vedlikeholder du ull og pels

Ull og pels er gode og flotte materialer, og med rett stell og vedlikehold har du produkter som varer lenge. Her er noen gode tips slik at du får mest mulig ut av dine ullprodukter:

  • Ikke bruk ullprodukter flere dager i strekk. De liker å hvile.

  • Ikke vask ull for ofte, heng heller plaggene ut til lufting.

  • Tovet ull kan vaskes på ullprogram, dette gjelder også tøfler.

Trenger du hjelp med valg av vintersko?

Kom gjerne innom butikken vår på Gjøvik, så hjelper vi deg med å velge ut skoene som skal holde deg varm gjennom vinteren. Vi kjenner våre egne produkter godt og kommer gjerne med tips og råd, både om skovalg og vedlikehold.

Har du ikke mulighet til å komme innom kan du også kontakte oss via vårt kontaktskjema her.