SØLV ER TILBAKE I MOTEBILDET

GOD NYHET FOR ALLE SOM IKKE ER GULLELSKERE

Nå er sølvdetaljer på klær og sko, sølv i smykker og annet sølv tilbehør endelig tilbake. Vi som kjøpte inn varer til denne våren fikk se mer sølv enn på lenge. Så for alle dere som ikke har vært så tilhenger av gulltrenden - nå kan sølvet tas ibruk igjen! Det skal jo også gjerne være en god blanding. På bildet er det sølv veske, og gull på jakka. Det skal man være mindre nøye med enn før.

 

Bilde med sølvveske fra Unisa og tynn dunjakke fra Geox

Geox dunjakke med gull detaljer, sølvnett fra Unisa og skinntights fra Depeche, og på toppen av det hele et lekkert skjerf fra Bjørne, designer fra Gjøvik.

For å se mer om Bjorne of Norways historie og kolleksjon, gå inn her 

Å STYLE ANTREKKET MED SKINNENDE DETALJER

Det er ikke mye som skal til, men å gjøre et antrekk litt mer spennende og morsomt med litt sølv eller gulldetaljer, er et av vårens og sommerens motetips nummer en. Det skal gjerne være noen store ørepynt, eller et langt kjede, en veske i metalliske skimmer eller detaljer på skoene. Hos to av mine leverandører glimtet det i sølv, men også litt gull på innkjøpene for våren. 

 

 

Fra innkjøp hos Unisa. Mange av disse varene er allerede i hus. Her er det detaljer som sølv, gull og leopard.

Se vårt utvalg av Unisa her.

Fra kolleksjonen til Ara

Lekre detaljer på klassiske mokkasiner fra Ara

Se Ara mokkasinene her. 

LIVET ER FOR KORT TIL Å IKKE SKINNE LITT HVER DAG

Jeg er selv en av de som kjører litt på med skinnende detaljer og pynt. En liten historie tåler vel kundene mine. Jeg hadde vært på shoppingtur i shoppingmekkaet New York med mamma og min yngre søster, og min hang etter blanke detaljer, glitter og stas hadde fått fritt utløp både på Fifth Avenue og et par litt rimeligere markeder og shoppingsenter. Så i tillegg til 15 kilo med kremer, shampo, tannkrem med bleking og masse makeup, hadde jeg tatt på meg omtrent alt jeg hadde kjøpt av metallisk stas til vi skulle reise hjemover. Det gikk selvsagt galt gjennom sikkerhetssjekken og jeg måtte finne meg i å blir kledd av, kroppsvisitert og scannet! En blid kvinnelig securityarbeider ristet på hodet når hun ikke fant noe alvorlig, nikket til kollegaen sin og konkulderte med at "Oh, she´s just all glittered up"

Anne

 Dragonfly mini fra Ioaku 

Så hva gjør vi for å henge med i motesvingen?

Mikser sølv og gull som vi aldri før har gjort

- Investerer i et par skikkelig kule sneakers eller sandaler med sølvdetaljer, det kommer mer av disse i nettbutikken, bare vent.

- Satser på et rålekkert lin med sølv nett fra Unisa..  (du finner det her, OMG..hvor fint det er)

- Kjøper nye store loops til ørene i sølv ((ikke bry deg om at bildet er gull, det du bestiller her er faktisk loops i sølv)

- Eller hva med en lekker ballerina med sølv pynt på toppen

 

Lykke til med å pimpe antrekket, og ta gjerne kontakt med oss her om det er noe du ønsker å vite om utvalget vårt