STØTT ROSA SLØYFE-AKSJONEN

 Ønsker du å holde føttene varme i vinter, og samtidig støtte en god sak? Ved å kjøpe de deilige, rosa saueskinnstøflene fra Lune, støtter du også brystkreftforeningens Rosa sløyfe-aksjon. Gled deg selv eller en du er glad i, og kjøp et par tøfler med mening før kulden setter inn for fullt.

For en bedre hverdag etter brystkreft

Brystkreftsaken er en sak som angår alle, og vi kjenner alle noen som er rammet. I butikken vår kommer vi stadig i snakk med kvinner som forteller om senvirkninger og vonde ben som følge av at de har vært igjennom en cellegiftkur.

Vi ønsker å bidra til at kvinner skal få en bedre hverdag etter brystkreft, og har vært med på Rosa sløyfe-aksjonen i flere år. I år bidrar vi ved å selge de flotte, rosa tøflene fra Lune i hele oktober.

Støtt Rosa sløyfe med rosa tøfler

Norskdesignede saueskinnstøfler

Designeren bak Lune er norske Per Løkken. Lune lager saueskinnstøfler av høy kvalitet, og det rosa paret er produsert spesielt for å samle inn penger til Rosa sløyfe-aksjonen. For hvert par som selges, støtter Lune brystkreftforeningen med 100 kroner. Tøflene produseres på fabrikk i Kina, men produksjonen er nøye overvåket slik at vi kan gå god for at de er etisk fremstilt og at arbeiderne har gode arbeidsforhold. Penger spart på produksjon av tøfler, betyr mer penger til brystkreftforeningen.

Gode tøfler du har lenge

Med tøflene fra Lune får du, samtidig som du støtter en god og viktig sak, et produkt av høy kvalitet som du har i lang tid. Dette er tøfler som er laget av skikkelige materialer og 100 % saueskinn. Med gode såler tåler de utendørs bruk, slik at du også kan ha de på om du skal ut av huset en tur.

Tøflene er dessuten svært myke og gode på foten. Dette er et fottøy som vil gi mye glede, både til deg og til de som er rammet av brystkreft.

Samfunnsansvar i fokus

Vi i Skostua ønsker å fremstå som en genuin aktør, noe som skal gjenspeiles gjennom produktene vi fører. Vi engasjerer oss ikke bare i større aksjoner, slik som Rosa sløyfe. Like viktig mener vi det er å ta et standpunkt knyttet til blant annet dyrevelferd og miljøfokus i hverdagen. Alle produkter vi fører kommer fra leverandører som er nøye valgt ut og som vet å ta samfunnsansvar. Dette er noe vi er stolte av!

Ønsker du å støtte brystkreftsaken, og kjøpe noen deilige tøfler til vinteren? Hos oss får du kjøpt Lune saueskinnstøfler i hele oktober. Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål.